Slappa dagar

Vi fortsätter med slappa dagar, familj, sol, bad och lite shopping, precis som slappdagar brukar vara.

Snart är det dags att lämna familjen här, för att ge sig ut på nya och andra äventyr.

Sen står ju julen och advent verkligen för dörren, som man säger, och det är massor av spännande och roliga julförberedelser som ska läggas in här i mitt magasin, så himla kul!

Så …..Häng med vet ja!

Ses!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: