Helgens söta

Idag blir det en favorit i repris, passar alldeles utmärkt nu i hallontider, så är den ju bland den godaste kaka jag vet, inte konstigt den blivit en favorit både här hemma och i mitt magasin – Miss Sixty!

Kladdkaka med hallonpannacotta, varsegoda!

Du måste bara testa denna, du blir inte besviken, lovar!

Ha en fin fredag, kanske fredagen den trettonde är din turdag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: