Loppis Ronneby Brunnspark

Loppisen i Ronneby brunnspark står verkligen för namnet ”loppis”.

Vindsdsröjningar på hög nivå, många som gärna hyr sig ett bord eller flera,om man vill vika en söndag för nöjet att sälja lite av det man vill bli av med.

Och det nöjet kan man ju unna sig någon gång per säsong, nu var det ju ingen verksamhet här i fjol, av skäl vi alla vet, så därför är det välkommet tillbaka iår av många både säljare och köpare.

Ja, ni ser ju – ingen behöver gå hem härifrån lottlös om man inte vill det, finns hur mycket som helst.

Inte bara glas o porslin, det finns allt – skor, kläder, skivor, växter, leksaker….. allt, i alla de skiftande kvaliteter, från värsta skräpet till riktiga fynd.

Vi hade packat ner lite grann i ett antal lådor, hyrt några bord, stigit upp i ottan för att bedriva lite återbruk några timmar på söndags fm, och det ångrar jag inte, riktigt kul och lönsamt dessutom, så gör som jag – åk dit och sälj dina avdankade grejor helt enkelt.

Varje Söndag mella 9-14, perfekt söndagsnöje.

Ha det så gott!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: