”Gatekeeper”

”Gatekeeper” av Bertil Vallien- Sommarens utställning

En av världens mest berömda glaskonstnär Bertil Vallien är inbjuden till Sollidens slott på Öland för att skapa en utställning i engelska parken.

I utställningen som Vallien har gett namnet ”Gatekeeper”, presenterar han resultatet av ett långvarigt konstnärligt experimenterade på ett unikt sätt under bar himmel.

I nära samarbete med sina medarbetare på Kosta glasbruk färdigställer nu Bertil Vallien sina skulpturer skapade till Solliden.

Gatekeeper öppnar den 12 maj, och kungaparet inviger utställningen.

-Vi är jätteglada över samarbetet med Bertil Vallien och det är fantastiskt att en av världens främsta glasformgivare kommer att göra sin första riktiga ”Open Air” utställning här hos oss på Solliden säger Carolina Thaysen verksamhetsansvarig Solliden slott.

Utställningen pågår till 3 oktober.

Ser fram emot ett besök på Öland och Solliden för att få ta del av utställningen, har sett ett antal av hans utställningar tidigare och aldrig blivit besviken så jag litar på att det blir man inte denna gången heller, tack Bertil för din konst!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: