Enkelt, lätt lunchtips

Eftersom vi äter middag på kvällen, brukar jag försöka äta något väldigt lätt till lunch, gärna något vegetariskt, huvudsaken är att det går snabbt, är enkelt, gott och att jag blir riktigt mätt, annars är risken stor att den där smarriga bullen åker ner till fikat på em.

Så idag gör jag morotsbiffar, eller grönsaksbiffar kan man också kalla dem

Ett sånt där recept där man tar vad man har, idag blev det morötter, purjo, potatis, palsternacka en halv selleri låg i kylen så den åkte också med

Jag river grönsakerna och blandar med ägg, ströbröd eller havregryn , så mycket så det går ihop liksom, salt, peppar och chiliflakes, ta inte så jättemycket chiliflakes, det är ganska starkt., prova dig fram.

Så formar jag biffar, steker dem i olja, smör eller både och, på medelvärme tills de är gyllenbruna.

Jag brukar göra ett gäng så har jag i kylen bara att värma, toppen!

Lite vattenmelon till efterrätt, de här små kärnfria är såååå goda. Lycka Till!

Imorgon kommer ett inlägg igen om en svensk spännande designer, hur nyfiken????

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: