Påskafton

Ljuvlig morgon med denna himlen, och så är det ju äntligen påskäggens dag. Spanat på vad som erbjuds, här kommer ett litet urval, håll till godo….

Så hoppas jag att detta sista hamnar hos mig, klassiskt fullproppat med favoriter, är det nån dag man får äta massor av godis så är det idag, visste ni att minst 6000 ton godis äts av svenskar i påsk, det är inte illa.

GLAD PÅSK och ta hand om er

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: