Timeout…..

….. det är en bra beskrivning på vad jag tänker mig ett tag framöver.

Mrs Sixty – mitt digitala magasin har funnits i mitt liv dagligen i över tre år och det har blivit en bra bit över tusen inlägg.

Det har varit roligt varje dag, att hitta uppslag eller inspiration har inte en enda dag varit svårt.

Alla inlägg ligger kvar, så blir ni lite sugna på att kolla in något, så går det ju fint.

Många fina kommentarer och hejarop har trillat in….. tusen tack för det!

Finns också på instagram där jag heter mrssixty2020, där kan det dyka upp något!

Men jag säger inte aldrig mer…… men just nu tack för denna gången!

Kram och ta hand om er / Helene

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Timeout…..”

  1. Jag tycker mycket om att läsa ditt digitala magasin. Kommer att sakna det. Jag tycker att det har varit så trevligt att få ta del av det som ligger dig varmt om hjärtat. Tror att du har inspirerat dina följare.
    En timeout kan vara både kort och lång …….
    Tack för det du hittills skrivit på eslanderblogg📝 👌😘

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: