Lördagstips

Lördag och dags för ett riktigt bra tips…..

….. och det blir ett riktigt bra boktips!

När ingen lyssnar av Diamant Salihu.

Diamant blev med sin första bok ” När alla dör” hyllad och ärad med flera fina priser – Guldspaden, Stora journalistpriset, Vendelapriset med flera!

Nu har han i dagarna kommit ut med denna efterföljaren, en bok alla bör läsa – beställ den idag!https://www.bokus.com/

Ha en riktigt skön lördag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: