Glad Påsk!

Önskar er alla bästa följare, en riktigt…..

….GLAD PÅSK!

Hoppas ni njuter av helgen på det sätt ni gillar allra mest!

Jag tar några dagar påskledigt, så ses vi snart igen!

Ta hand om er 🤗

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Glad Påsk!”

  1. Detsamma till dig,🐣🐥
    Stort tack för allt fint vi fått ta del av. Jag har visat min man ochså. 🐓🐓

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: