Duka till påsk…..

Nordic Nest

Finns det någon härligare dukning än den man gör till påsk eller vårmiddagen – alla ljusa härliga färger, gult – grönt – rosa – vitt – orange….. allt i en härlig vårmix , och en hälsning till den allt mer ljusa, tiden.

Så alla blommor som man kan botanisera bland – påskliljor – narcisser – tulpaner – pärlhyacinter…. Listan kan göras hur lång som helst. Så får man inte glömma alla läckra kvistar som kan blandas med blommorna eller bara va solitärer.

Mateus – härliga vårfärger

Arket

Oscar & Clothilde – kul servettbrytning!

Royal Design

Ellos

Vilken färgklick – Ellos

Svenskt tenn

Mina små gulliga lite nötta kycklingar som köptes i lokala porslinshandeln i början åttiotalet, 1.75 tror jag priset var…. Sååå söta!

Ha en riktigt härlig skärtorsdag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: