Vilodag i solen

En slapp vilodag i solen, lite vind idag om man ska klaga över något, fast det behöver man verkligen inte göra, ganska skönt faktiskt

Bullarna som bakades igår är snart uppätna, alla nöjda och glada.

Vulkanen är under uppbyggnad…..

….. står på torkning

Krassen till frukostmackan sås……

…. Så badas och solas det, är väl så semester ska va, eller kan va!

Ses!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: