Ettårs kalas

Nybadad ettåring som firat sin första födelsedag!

Vårt minsta barnbarn som vi är stolta farmor o farfar till.

Dagen har gått i ett ettårings tempo, alltså full fart!

Tårtbak, firande och åter firande…..

Pannkaksfrukost med lilla familjen

Tårtbak

Sista handen vid tårtan

Alla är med och firar…..

Fiskdammen på plats

Kalaset kan börja……

Älskade lilla unge, tack för idag…..

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Ettårs kalas”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: