Skön söndag & tillbakablick

Inte utan att man fortfarande njuter lite av hockeyupplevelsen i arenan igår kväll , bra jobbat, och stark come back efter bedrövelsen i Malmö häromdagen. Nu har vi glömt den och går vidare mot fler segrar.

Annars då….. en skön söndag med inte så mycket i planen, något blir det – en tur till landet för att titta till det, en promenad i soldiset , lite skidor på tv och kanske en tur till auktionen i närområdet.

Så kommer det en liten tillbaka blick på veckan som gått, om ni har missat något – mode, lunchtips, lite snyggt till hemmet och så ett viktigt Alla hjärtans tips.

Allt finns här – ett inlägg varje dag med det mesta som ska finnas i ett magasin, bra tycker jag och många med mig – tack för det!

Vårens nya, fina träningskläder hittar ni här

Ett supertips till lunchen

Blå design – love it!

Så vårstädar jag – gärna!

Bästa, viktigaste – Alla hjärtans tipset !

Tips om de snyggaste trencharna!

Det var veckan som gått – nu ser vi fram emot nästa, här kommer en hel del mode både till hemmet och till dig själv, och så en del annat så klart, ses!

Ha en riktigt skön söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: