Vårstädning

Nu har ju japanska städgurun Marie Kondo bestämt att hon slutar förmedla sin inspiration då hon fått andra prioriteringar i livet, jag måste erkänna att hennes idéer inte riktigt faller mig i smaken – inte alla iallafall.

Men jag älskar verkligen städning, rensa, ställa i ordning, torka rent – underbart, inte svårt hitta den inspirationen, tro mig!

Ja, och det händer att jag använder bomullsvantar, iallafall när jag dammat och torkat glas , inte är det väl kul med fingeravtryck direkt….. är nog en yrkesskada då jag jobbat med glas hela livet, och glas ska gnistra!

Någon mer som ALLTID har en massa lock över och som inte passar till en enda underdel, märkligt – är väl samma sak som de där ensamma sockorna!

Så hittar man de där sakerna i lådorna som man inte visste man hade – inte varje dag man använder en sån här, inte här iallafall. Några gånger har den kommit till användning, det kan jag garantera. Kan ni gissa vad det är?

Ordning och reda i lådorna.

Kryddburkarna i ordning – i bokstavsordning till och med….. gud förbjude om någon skulle råka lägga kanelburken före curryburken!

Så långt är vårstädningen klar… check på köket, då går jag vidare med garderoberna och övriga skåp och lådor!

Så härligt befriande att ta några dagar och göra en supermakeover!

Perfekt sysselsättning när molnen och regnet hänger över huset, sen tycker jag ju att det är jättekul också!

Just det….. måste påminna om ett tips som kommer i morgon…. Ett Alla hjärtans tips ni varken kan eller vill avstå!!!!

Ha en skön torsdag, det ska jag ha med fortsatt städning, Yuipee!!!!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: