Tulpanmassage – Veckotips!

Om dina tulpaner fortfarande är vid liv efter förra helgens tulpanfirande, kan jag tänka mig att de nu behöver lite massage!

För….. vips så väcker man en lite trött tulpan till ett nytt utseende!

Du viker helt enkelt ut bladen på blomman, försiktigt så de inte viks eller bryts, och gärna när de börjar bli lite överblommade.

Ett supertips att ta till för att förlänga den finfina buketten, prova så får du se!

Njut en skön fredag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: