Tillbakablick

Oj, vad veckorna går fort, en hel vecka som åter läggs till handlingarna och fyller på minnesbanken.

Tänkte göra ett svep på vad som erbjöds här i mitt magasin, med som vanligt allt från mode, design, lite mat & baktips, men också aktuella viktiga inlägg såsom en – tulpanskola, passade ju fint så här inför tulpanens dag som infaller just idag.

Så…. varsegoda, här kan ni se vad veckan erbjudit.

Börjar med måndagens inspiration om dressade byxor, lite tips om vad som finns att välja på!

Lördagens tips om bästa, bästa blåbärspajen, den gör ingen besviken!

Söndag – och minsann ser man inte en strimma hopp om att det kommer bättre tider…

…. det gör iallafall jag, hur som helst så väljer jag det!

Ha en skön söndag, och njut av en krispig härlig bukett vår!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Tillbakablick”

  1. Åhhhh så många trevliga inslag som du bjudit på under veckan som gått. Inspiration om både det ena och andra😀👌!! Tycker vasen till de fina fransyskorna ifrån tulpanskolan är super duper snygg!
    Då får vi läsare vänta på nya spännande blogg inlägg 🙋‍♀️ ! Ny vecka och nya tag !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: