Lördagstips

Pärlhyacint – en riktig vårblomma så fin!

Som gärna vill ha lite vatten…

…gör så här, så blir den supernöjd

Lägg ner i vatten helt enkelt, gärna några timmar!

Då håller den sig så här fin länge!

Ett annat lördagstips är att lokala hockeylaget vinner ikväll – hoppas får man ju!

Ha en mysig lördag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: