Nyårsafton 💫💫💫

Årets sista dag….. en dag då man både ser lite tillbaka på årets som gått – bokslut liksom, samtidigt som man ser framåt mot ett nytt kapitel – 2023. Ett år som vi redan nu vet blir spännande på många plan, mer säger jag inte nu, den som är med här kommer utan tvekan få hänga med.

Ett helt år till har gått tillsammans med Mrs Sixty, totalt har det blivit över tusen inlägg i mitt magasin – det är många, och fler ska det bli!

GOTT NYTT ÅR !

Och…. Tack till er alla som troget läser mitt magasin varje dag, utan er inget Mrs Sixty!❤️

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Nyårsafton 💫💫💫”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: