Lördagsfeeling 🔔

Lördag – kanske ledig, kanske inte alla klappar klara Ă€nnu, kanske nĂ„gra kronor över till nĂ„got som kĂ€nns viktigt i hela hjĂ€rtat!

Med risk för att bli tjatig, krĂ€vande eller jobbig sĂ„ tar jag det – skĂ€nk en slant, stor eller liten, spelar ingen roll
..


.. mĂ„nga fantastiska organisationer tar med glĂ€dje emot ett bidrag för att kunna hjĂ€lpa de som behöver det mest!

HÀr kommer nÄgra förslag, och det Àr upp till var och en vad som kÀnns mest och bÀst, sÄ finns det andra som man kanske hellre vÀljer, det Àr sÄ klart helt ok!

.

Diakonicentrum finns i alla stÀder, sök upp din lokala, sÄ fÄr du information om hur du bÀst kan hjÀlpa till i din nÀrhet!

Som sagt detta Àr endast ett urval av alla finfina hjÀlporganisationer som finns och som gör ett jÀttejobb för alla de som Àr i behov av hjÀlp.

HjÀlp du ocksÄ!

https://www.raddabarnen.se/. https://www.rodakorset.se/https://www.unhcr.org/neu/se/. https://www.radiohjalpen.se/ https://www.bris.se/. https://plansverige.org/bli-fadder/?src=SNO1217&&src=SNO1217&gclid=EAIaIQobChMI04-Pne_–wIVRht7Ch2BuwB0EAAYASAAEgKy0_D_BwE&gclsrc=aw.ds https://sos-barnbyar.se/

Kan inte lÄta bli att skicka med nÄgra fantastiska vinterbilder som det ser ut precis just nu!

Njut vintern!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i VĂ€xjö med min man. Mamma till tvĂ„ barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, Ă€r att den ska innehĂ„lla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker Ă€r kul. Testar, tycker och tipsar frĂ„n 60+ ögon, helt enkelt. VĂ€lkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: