Potatisplock

Vilken dag….. strålande sol från en klarblå himmel, perfekt för potatiplockning.

Här ligger de då – våra potatisar som vi så omsorgsfullt odlat.

Flera sorter har vi testat, men nu är det bara en sort kvar som vi ska njuta av hela vintern – King Edvard, inte den sämsta om du frågar mig!

Det är inget fel på tillgången – helt galet, man sätter en och så får man tio stycken, blandade storlekar så klart men inget jag klagar på, små ugnsrostade till stora bakpotatisar. Bra när råvarorna sätter menyn.

Så är de alla uppe och ligger nu i tryggt förvar över vintern, nu har vi så vi klarar oss, 60 kilo närmare bestämt…. Känner mig rik och tacksam!

Ha en fin torsdag, imorgon får ni ett tips ni inte vill va utan!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: