Packat väskorna

Då har vi packat väskorna igen, precis så fulla som det går…..

….. och fyllt på med lite vätska så man inte drabbas av någon vätskeförlust.

Cinnamon swirl fick duga,en perfekt kanelbulle om du frågar mig!

Klarblå himmel och väääldigt varmt

Så pass att det är här man helst vill ligga och då helst i skuggan, klagar inte!

Ha en fin lillelördag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Packat väskorna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: