Höstpärlor

Så blev det dags för höstpärlor istället för sommarens pärlor…..

…. Inget återkommande varje vecka, som planen är nu, fast det kan ändra sig – man vet ju aldrig vad detta magasinet erbjuder. Den som hänger med får se helt enkelt!

Nypon, hur fina är de inte……

….. stickiga men underbara!

Fläder, så fina!

Mr KarlJohan

Sista krasseblommorna.

Första skiftningen!

Ha en fin Söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Höstpärlor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: