Rosa Bandet 2022

Så viktig månad…. En månad då alla bör lägga några extra kronor till olika organisationer som kämpar emot bröstcancer, en sjukdom som kan drabba alla kvinnor, gammal som ung, fattig som rik, ingen går säker.

Forskningen går framåt, fler och fler behandlas och blir friska, men mer pengar behövs så fler kan behandlas med nya metoder och bli botade.

Köp rosa bandet nu! En uppmaning till alla, köp gärna fler än ett. Idag köpte jag några stycken, perfekt liten present till de som hjärtat klappar lite extra för!

Emma Örtlund är årets designer, känd från bl.a Glada Hudik – teatern!

Som Emma säger gör det – NOW!!!!

Och med det viktiga inlägget önskar jag er en Skön Söndag!

Ta väl hand om er 🙏

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: