Muggar

Höstmys är verkligen förknippat med mer fikastunder, krypa upp i soffan med favoritpläden om sig, tända de där efterlängtade ljusen och kaffemuggen mellan händerna, sen är det bara att välja film eller serie.

Lite nytt härhemma är alltid välkommet, särskilt på hösten, då vi är mer hemma. Idag önskar jag mig nya muggar, vet dock inte vilka!

Här kommer några som jag gillar!

Lite kul iallafall – Designtorget

Astridmugg med alltid lika kloka ord – Designtorget

Så rätt så….. Designtorget

Dahlia – Designtorget. https://designtorget.se/

Så fina – Indiska

Välj din egen….. Indiska. https://www.indiska.com/se

HM Home

HM Home

HM Home

HM Home.

Blått alltid lika snyggt – Scandi Living

Marimekko – Nordic Nest

Nordic Nest

Royal Copenhagen – Nordic Nest

Mateus – Nordic Nest. https://www.nordicnest.se/

Vita, färgstarka, porslin eller stengods – ja, det är frågan?

Tål att fundera en runda till.

Ses!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: