Italiensk rekoring

Se där ja, även här samlas man på ett och samma ställe för att erbjuda sina lokalt odlade och producerade varor till invånarna.

Hur det fungerar, har jag ingen som helst aning om, men jag gillar ju konceptet.

Lite andra produkter än hemma som ni ser, vindruvor hittar man nog inte hemma i Växjös rekoring.

Samt lite annat klimat här!

Vi börjar närma oss vår hemresa, det känns bra, vi har haft fantastiska dygn här och upplevt mycket av det vi önskade oss, men allt har ett slut, så är det.

Nu ska vi åka hem och se det rafflande slutet på valet, ladda upp för SHL,s seriepremiär som startar om en vecka, äntligen! Så ska vi också vila upp oss en aning inför några resor till i närtid men det återkommer jag till.

Ha en fin lördag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

3 reaktioner till “Italiensk rekoring”

  1. Har varit så trevligt att följa ditt Resemagasin från en härlig del av Italien. Du är en ”fena” på uttrycka dig på ett sätt som jag gillar. Känns som man nästan är närvarande på plats! Kanske en framtid som pensionär 🤩på rese äventyr med pennan i högsta hugg ??

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: