Corniglia

Idag börjar vi med byn Corneglia, en by högt uppe i berget, hängandes över medelhavet.

Den absolut mysigaste så långt, men vi har två kvar. Här bor bara 150 personer så ni förstår att det är en liten by, så otroligt fin.

Kan bara säga att vi är inte ensamma här, i morse tog vi tåget hit, och det var det fler som gjorde, jisses! Munskydd gäller på alla tåg, har man inget får man stiga av, köpa ett och ta nästa tåg. Tur vi hade med oss, och de är slut, man delar ju med sig!

Nu väntar lunch – bruschetta med ett kallt glas vin!

Ses!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

7 reaktioner till “Corniglia”

  1. Ska ju vara otroliga vyer och gäller vara tränad att gå mellan byarna har jag hört.
    Låter kanon så njut på av allt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: