Cinque terre

Det här är målet- ” Cinque terra” ännu ett av UNESCOs världsarv, fem byar som man kan vandra mellan, åka båt eller ta tåget.

Vi kommer blanda av allt, idag har vi åkt båt till Monterosso, så vandrar vi till nästa by.

Här kommer lite bilder från båtturen, nu kan ju inga bilder i världen beskriva hur otroligt vackert det är, ni får bara tänka tanken.

Vi vandrar vidare…. Ses!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: