Veckans tips

Idag blir det inte ett tips, utan hela fem stycken!

Fem tips för att omfamna hösten, nu tycker jag att det finns många bra tips för det, men nöjer mig med fem, iallafall för idag.

Tänkte lägga ut mysiga, fina höstbilder men det finns inte så många än, så ni får hålla till godo med de jag har.

Här kommer då några tips

1. Botanisera en halv dag på biblioteket eller bokhandeln bland alla bra böcker du inte hunnit läsa, ta dig god tid så hittar du säkert många riktigt bra.

2. Gör långkok, något jag längtar till efter sommarens alla grillningar – Bouf borgogne, oxkind, dillkött, älskar dillkött!

3. Kolla på serier som du inte sett, har redan kommit flera stycken som man inte vill missa. Har redan hunnit en – Dag o natt, dansk serie på C-More, TV4 play, 8 avsnitt som man givetvis inte kunde se i lugn takt, bra tycker jag!

4. Gå på någon härlig behandling, ingen sån som gör ont – utan bara är skön, eller massage, det är skönt och bra för hela kroppen!

5. Tänd ljus – både lyktor och ljus, så mysigt…..ingen kan väl tycka något annat, kanske också skaffa sig något nytt!

Ha en fin fredag, med mycket höstmys!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: