Sommarpärlor 2022

Efter en alldeles för trevlig kräftskiva som varade allt för länge och som innehöll allt, precis allt så mår man lite som man förtjänar idag, men det är det värt, så idag blir det en dag i slowmotion.

Anledningen till vår kräftskiva som iår firar 25-årsjubileum. Allas våra pojkar i samma fotbollslag sedan -90 talet. Nu är de skingrade men inte vi supportrar, tack för många superroliga minnen.

Några sommarpärlor har jag iallafall tänkt visa er idag, så här kommer de……

….. några sa jag!

En liten Pippi på Junibacken……

…. Och en lycklig vinnare.

TjejLunch på nya Olli restaurang i Stockholm

Stadsfest i Växjö – KarlOskars dagarna, en liten sneakpeak får ni här, en stadsfest som så många andra – och en liten tur blev det.

Älskar de här Sydamerikanarna med så mycket energi, musik och dans, en höjdpunkt på stadsfesten om du frågar mig.

En annan höjdpunkt kommer här och det blir ikväll då The Ark gör en gratisspelning här på deras hemmaplan, jo, jag tackar! 15.000 tror man kommer för att se och lyssna till hemvändarna.

Kan ju hoppas man har piggnat till lite så man inte missar detta, står väl knappast längst fram men på lite håll lyssnar man ju gärna.

Ha en skön Söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: