Sommarpärlor 2022

Vilka sommardagar vi har, klarblå himmel och vattentemperaturer vi sällan skådat, man tror ju inte riktigt det är sant när man ser vilket datum det är, gäller att ta till vara på dagarna, precis så som man själv vill.

Lite mörkare om kvällen, ni som varit med här ett tag vet ju vad jag tycker om det….. Love it!

Här kommer lite nya sommarpärlor, varsegoda!

Jodå, de växer – dahliorna, men lite värre med blomningen.

Vida arena och ny säsong – förväntansfull.

Hugga gran…. nä, men välja ut en – god idé!

Magiskt!

Tack för idag, ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: