Moomin by Arabia…….

…..i samarbete med Röda Korset.

Den nya kollektionen från Moomin by Arabia och Röda Korset bjuder in till moments of kindness – för att små gester kan göra stor skillnad.

Ett samarbete för att lyfta medmänsklighet och vikten av att vara snälla mot varandra.

Resultatet är en kollektion baserad på Tove Janssons illustrationer för Röda Korset.

Som en del av lanseringen uppmanas människor världen över att utföra små gester av vänlighet och uppskattning.

Det kan vara att bära någons tunga kasse, skicka ett vykort, ringa ett samtal till någon som betyder mycket för en. De små, små så viktiga uppskattningarna som är så betydelsefulla och som kan förändra en sämre dag till en riktigt bra.

Kollektionen innehåller två muggar, en tallrik, en skål och ett fat.

Alla kan nog skriva under på att världen och vi alla behöver omtanke, vänlighet och en känsla av gemenskap mer än någonsin.

För varje såld produkt donerar Moomin by Arabia dessutom tio kronor för varje såld produkt till Röda Korsets nationella arbete för medmänsklighet.

Gör som så många andra – köp dig några muggar eller kanske hela serien, det gör skillnad både för dig och för någon annan.

Serien finns i butik nu, så varför vänta!

Det här är en nyhet bland många andra som man kan förvänta sig presenteras på höstens Formex mässa, som nu äntligen är tillbaks med start nästa vecka, fler än jag som längtar?

Njut lördagen !

Ses i morgon med mina Sommarpärlor.

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: