Sommarpärlor 2022

Sommarpärlorna får hänga med en vecka till minst…..

….. känns som det ena dagen är sommar och den andra höst, sol och regn omvartannat, inte så ovanligt men almanackan säger sommar, ser jag rätt så verkar nästa vecka bli riktigt varm igen, grattis till alla er som gillar det.

Hursomhelst så kommer här lite bilder på mina Sommarpärlor, varsegoda!

Barnbarnets finfina blåbärspaj, bra jobbat!

Godkänt fiskafänge!

Nästa år ska det sås massor av luktärter, älskar dem!

Pizzamiddag med bästa vänner!

Besök på Skillnadens handelsträdgård, ett besök man aldrig ångrar.

Verbena i mängder.

En hink full med härliga blommor, underbart det här med självplock, perfekt att komplettera med de egna odlingarna.

Ha en skön söndag, så ses vi!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: