Ljuslyktor som ger ljuslycka

Det börjar bli dags att tända de där mysiga lyktorna igen, jodå jag tänder lite lyktor även på sommaren men mest vid den mörkare årstiden ändå.

Det börjar bli lite mörkare på kvällarna, ja, jag vet att de flesta inte är så lyckliga över det, men jag gillar det. Hösten är min absoluta favoritårstid, våren är så fin när ljuset och grönskan kommer, sommaren – härlig med värme och ledighet. Men hösten slår allt, höga friska luften, lugnet – det är ok att krypa ner en eftermiddag i soffan med en bok, kraven och många måsten sänks helt enkelt.

Har valt endast klara och ljusa lyktor och ljusstakar denna gången, bara för att jag tycker de är så fina.

Så mycket ljuslycka i ljust och fräscht…..

…… en annan dag blir det en färggladare ljuslycka.

Ha en finfin lillelördag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: