Blåbärsskogen

En sån här dag när solen skiner lite grann, temperaturen är perfekt och faktiskt inte en enda mygga, då är det helt fantastiskt att vistas här.

Det var de här goda, blå vi var ute efter. Nu är jag inte den bästa bärplockaren, tycker faktiskt det är ganska tråkigt om jag ska vara helt ärlig. Men när man ändå är här, så får man ju anstränga sig lite

Gott om dem…. Nja inte så värst, men visst finns det.

Nu är ju det här allra bäst – kaffe i skogen, svårslaget!

Blev det några bär plockade då?

Jodå, tre liter stora och fina fick följa med hem, inte så illa, men kan nog säga att timlönen inte är den bästa.

Har all respekt för de som troget två gånger i veckan står på torget och säljer sina surt förvärvade bär för en välförtjänt slant. Jag lovar- ni har en kund här, resten av årsförbrukningen i detta hemmet får ni stå för.

Men jag åker gärna till skogen, mest för fikat då!

Så ville man ju inte missa, en av årets kanske mest spektakulära sportprestation…..

Så värt störa nattsömnen lite….

…. Wow, vilken kille, helt otroligt, 6.21 GRATTIS 🇸🇪

Ha en fin måndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Blåbärsskogen”

  1. Håller med , trist att plocka bär . Köper utanför Ica 😂
    Vi ha planterat blåbärsbuskar , så vi har jättemycket blåbär. Men dom är inte mogna ännu. Men jag tror inte dom är lika nyttiga , men dom är jättegoda. ☀️😎🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: