Veckans tips

Ett riktigt prisvärt och mycket gott vitt vin, ett perfekt fredagstips, iallafall om jag får bestämma och det får jag ju.

Jag är verkligen ingen vinkännare, druva eller distrikt spelar ingen roll, men jag vet vad jag tycker är gott, och det räcker för mig.

Detta vinet -50 grader ska ni absolut testa om ni inte redan gjort det!

Och jag är inte ensam om att gilla det, som ni ser!

Ha en bra fredag så ses vi!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: