Loppisrunda

Blev en liten loppisrunda i helgen, en sån,där jag kikade på lite fynd, så har jag alltid några önskemål från dotter och svärdotter som jag lovat hålla ett öga på, hålla vad man lovar det ska man så det var dags att ta en runda.

Vi var inte ensamma om jag säger så……

….. på Östregård, säkert en av Smålands största loppisar, alltid mycket folk och massor av prylar.

Vacker Silvia karaff från Orrefors för nästan ingen peng alls.

Pressat glas i mängder

Rörstrands ljuvliga små moccakoppar för 10.- st, ja ni hörde rätt.

Blå Blom, en klassiker.

Virkade dukar i höga travar.

Vidare till Olofs i Moheda, en mycket trevlig loppis, värt ett besök.

Koka blå från Rörstrand

Orrefors i första sortering.

Två ljuvliga sängar

Nästa stopp i Moheda, en av alla som poppat upp utmed vägen, gillar ju det – öppnar du så öppnar jag!

En attraktiv TV kanna

Blå blomster från Royal Copenhagen

Hälge tidningar, en kompis som samlar, hoppas dessa saknas!

Om vi fick tag i våra beställningar för dagen – jodå det fick vi, prutat pris också så det var en nöjd tjej som åkte hem idag.

Ha en fin lillelördag, håller alla tummar för våra gul / blå flickor ikväll!🇸🇪

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: