Sommarpärlor 2022

Ny söndag och nya Sommarpärlor,om man bara tittar sig omkring så finns det pärlor överallt, behöver inte va mer än en bukett sommarblommor, några fiskar i nätet eller några egenodlade gurkor.

Sommarmalva, så fin…..

…..Eller hur!

De allra första små.

Elvakaffe med bästa utsikten.

Älskade luktärt!

När man kan plocka de godaste gurkorna.

Hoppas ni får en riktigt skön söndag, så ses vi imorgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: