Sommarpärlor 2022

Så är det dags för säsongens första ”Sommarpärlor”, mest bilder på sånt som är pärlor för mig just nu, uppskattat tidiga somrar, hoppas det blir det denna sommar också – varje söndag tills….. ja, det får vi se!

Min helt fantastiska honungsros – önskar ni kunde känna doften och höra surrandet från alla välgörare!

Snart slår de ut mina dahlior som jag så omsorgsfullt har vårdat, en sommarpärla så god som någon annan!

Och de här pärlorna som levererar precis det de lovat!

Doften av nytvättat….. pärlor!

Grannens baggar som tar igen sig i värmen!

Efterlängtade luktärter, snart i blom!

Mina första Sommarpärlor för i år, och jag lovar det kommer fler. Håll utkik nästa Söndag för då kommer nya, vad det blir det vet vi först då!

Nu väntar en spännande dag med ett superkul uppdrag, mer om det imorgon……

…..spännande var ordet!

Ses då!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: