Slapp midsommardag

Idag känner man sig ungefär så här, som midsommarstången – upprätt men lite slokad och vissen.

Det är väl så det ska vara efter ett firande med goda vänner, och inte alls konstigt.

Lite vila, kanske också en liten eftermiddagslur, så är man snart på banan igen.

Det vankas nya upptåg imorgon, det kommer ni så klart få hänga med på, så välkomna då till mitt magasin.

Ha en skön midsommardag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Slapp midsommardag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: