Midsommartårta

Jaha, säger ni……. det ser ju inte ut som någon midsommartårta.

Och det är riktigt – inte ännu, men senare idag eller imorgonbitti då är den helt klar för att serveras.

Den ska bara delas på mitten, chokladkrämen ska läggas på tillsammans med grädde och jordgubbar, på ena delen, den andra delen läggs över så är den klar.

Den här varianten är säkert för många välkänd – ristårtan, så även för mig men senaste gången jag åt den var ett mycket speciellt tillfälle som jag aldrig nånsin kommer att glömma. Det ska jag berätta om någon annan gång, för det är inget man gör i en handvändning.

Så…. Har ni inte redan planerat och bakat er midsommartårta, gör denna, inga konstigheter och så är den supergod.

Lovar visa bild imorgon när den är helt klar och innan den är uppslukad.

Ha en fin torsdag, och stressa inte ihjäl er – det blir midsommar ändå!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Midsommartårta”

  1. ❤️❤️
    Hoppas tårtan kommer att smaka gott på morgondagens firande.
    Önskar er en riktigt fin midsommarhelg!
    ❤️🌿🌸🇸🇪☀️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: