Reatider!

Så här såg det ut i telefonen idag, jag vet inte hur många reanotiser det dykt upp det senaste dygnet.

Knappt har skolorna slutat och sommaren börjat förrän reorna drar igång, kanske man skulle väntat med att inhandla sina sommarkläder tills nu, flera veckor till midsommar och den så kallade högsommaren, har ju inte ens hunnit använda sommarklänningarna än, så varför inte!

Men jag fungerar inte så, tycker det är kul med nyheter så jag får väl bita i sura äpplet och shoppa när det är så kallade normalpris!

Men om ni vill och orkar – ge er ut och fynda, i butik eller på nätet!

Ellos

MQ

Lindex

Åhléns

Royal Design

Jysk

Zalando – som till och med har rea på rean!

HM

Jotex

Lagerhaus

Kappahl

Som ni ser så är det inte bara kläder det kan fyndas nu……

….. utan nästan allt faktiskt, det var till och med rea på torget idag, många sommarblommor till halva priset, tyckte nog de såg lite ledsna ut, väl medvetna om att säsongen för deras del går mot sitt slut, de flesta har nog skaffat sig det de tänkt sig.

Och innan vi har kollat in reahyllorna så har det nya tagit plats – hösten 2022!

Lycka Till med reashoppingen…..

….. jag väntar någon vecka till höstens nyheter är här!

Ha en fin torsdag, imorgon kommer det lite sött & gott till helgen, vad sägs om det!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: