Pingstdagen

En fantastisk tid – hänryckningens!

En dag som tillägnas återhämtning och att njuta av underbart väder och allt vackert som omger oss.

Vet inte hur många sånna här små vi hittar varje dag, nästan flygfärdiga men inte riktigt, sitter bara där och ser lite rädda ut, tur mamman är alldeles i närheten för att mata de små, och bevaka så inget farligt närmar sig, Vips så prövar de sina små vingar, och då bär de!

Har ni lite tid över, scrolla gärna lite här bland mina inlägg, fotvård,veckans tips, recept, mode och en hel massa annat…..

…..precis som det är i ett magasin, trevlig läsning!

Ha en fin pingstdag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Pingstdagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: