Favorit poddar

Söndag – tid för lite återhämtning, kanske dags att plocka fram hängmattan, eller hammocken, sjukna ner i en skön fåtölj i trädgården. En lång promenad i skogen med en spännande, rolig eller intressant podd i öronen, inte den sämsta återhämtningen om du frågar mig.

Har samlat några poddar som jag gillar just nu.

Fallen jag aldrig glömmer – Podplay

Röda Vita rosen – P4 dokumentär, så mysig trädgårdsinspiration.

Trädgården – P4 dokumentär, Pernilla och John som vi känner från Trädgårdstider, underbara!

Björn Natthiko Lindeblad – P4 dokumentär, lyssna!

De bortglömda syfilisbarnen – P4 dokumentär. En gripande dokumentär om hur barn till syfilismödrar och mödrar behandlades runt sekelskiftet. Så tragisk och gripande, lyssna!

Del två kommer också.

Vipeholmsexperimenten – P3 dokumentär.

När vi ändå är inne på gripande dokumentärer, så kommer det en till här, hur man testade socker intag på sinnessjuka på Vipeholmsanstalten, det största människoexperimentet i Sveriges historia, fruktansvärt!

Det var de poddar som jag tänkte tipsa om idag, det finns massor av intressanta, spännande, roliga och mysiga att lyssna på, men det får vi återkomma till!

Ha en skön söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: