Tiotusen steg

Nu är det dags att ta tag i de här tiotusen stegen igen. Har till och från varit riktigt duktig på att gå dem varje dag, men nu var det ett tag sen, och jag tycker det är ganska trist att gå faktiskt.

Det gäller att ha något intressant i öronen, någon pod, dokumentär eller en spellista med favoriter som Springsten, lite härlig Motown, eller nån favorit av Lasse Stefanz – blir lite lättare gå när man får lite dansfeeling.

Vi har en fantastisk slinga runt Växjösjön, där alla som lever här – går, springer, cyklar, här träffar man alltid på någon man känner

Helt ljuvligt konstverk – ” Alla är” av Thorbjörn Johansson

Eller ”Pissed Elin” av Sara Möller

Och så det här paret….. men de är på riktigt!

Nytjärad eka som doftar helt underbart!

Men….. det är inte bara mysigt att gå här – fy va läskigt, livrädd för ormar, jag vet att de är lika rädda för mig men det hjälper inte, så oberäkneliga,helt plötsligt ligger de bara där.

Inte så att jag sticker ner händerna i naturen och plockar något om jag inte förvissat mig om att det inte finns någon”snake” i närheten, och gummistövlarna sitter på det kan jag lova, usch va läskigt!

Men det gick bra, jag fotade snabbt som attan, sen fick jag bråttom därifrån, ibland går de fort de där benen, ha, ha.

Sådär ja….. då har man tretusen tvåhundranittionio steg tillgodo i morgon, perfekt då kan man ligga på soffan och äta praliner istället.

Skojar bara, det är lika bra köra på nu när man bestämt sig, eller innan jag ändrar mig!

Ha en fin lillelördag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

4 reaktioner till “Tiotusen steg”

 1. Bravo 👏 . Håller inte med dig riktigt att det är tråkigt att gå . Tänk så mycket man ser och händelser man sent ska glömma. Fy för den lede att möta denne orm .
  Var ungefär låg den? Bara så man kan ta en extra runda 😂. Skojar , kämpa på med dina steg . Lycka till 🌹

  Gilla

 2. Bra jobbat med stegen ! I så vacker miljö går det lättare än här på Schlätta gissar jag 😝
  Så kul att läsa att vi gillar samma musik 🎶🎶! Bruce Springsteen är verkligen en favorit hos mig! Motown musik o Lasse Stefanz skojar man inte bort heller !!!
  Åhh i sommar blir det Arvingarna live!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: