Temavecka

Nästa vecka tänker jag köra ett design & inrednings tema här i mitt magasin.

Måndag till Torsdag kommer ni att få lite nyheter men också lite äldre favoriter, allt i en salig härlig blandning. Vem är inte sugen på lite tips och inspiration inom inredning & design!

Inget ni vill missa, det kan jag lova.

Ha en riktigt Skön Söndag, så ser vi fram emot en ny härlig vecka.

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: