Veckans tips!

Denna veckan kommer det ett tips om världens bästa T-shirt!

T- shirten är ett plagg som vi flesta älskar och använder ofta, då behöver vi en som vi kan lita på – kvaliten, passformen, halsringningen , den här sista lilla detaljen – halsringningen tycker jag är superviktig, ska sitta snyggt vid halsen och så klart kännas bra!

Här är den……

….. och du köper den på Arket, kostar 170.- mycket bra pris, och den finns i flera färger.

Dessa tre färger klarar man sig långt med, ska du köpa en ” thissa” köp denna, du blir inte besviken!

https://www.arket.com/en_sek/index.html

Ha en mysig fredag, så ses vi!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: