Glad Påsk 🐥

Ville bara kika in och önska er alla en riktigt…..

…… GLAD PÅSK!

Och hoppas ni får en skön avkopplande helg vad ni än hittar på

Här har hönan värpt sina ägg, så firandet kan starta!

Och har ni lust så kan ni ju kolla runt lite här i mitt digitala magasin, där ni hittar både inspiration, tips,recept, mode…. ja lite av varje precis som i vilket magasin som helst!

Och vi, vi ses snart!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

En tanke på “Glad Påsk 🐥”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: