Matigt kesobröd

Ett busenkelt recept på både nyttiga och goda kesobröd, bara att röra ihop och grädda.

Blanda 1 ägg, 2 dl havregryn, 1 tsk bakpulver, 1 dl minikeso, salt & toppa med solrosfrö eller pumpakärnor.

200 grader i 20 minuter, klart!

Perfekt mellanmål med en bit ost, tomater eller några gurkskivor.

Imorgon blir det något sött igen, det vankas ju helg!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: