Veckans tips!

Världens bästa fotcreme…..

Då skojar jag inte, inte heller har jag fått betalt för att säga det……

….. utan helt enkelt, BÄSTA fotcremen.

Du kan säga tack och farväl till fotfilar och andra crèmer om du använder denna, jag lovar, fötterna blir mjuka och sköna direkt!

En liten dutt per fot när du går och lägger dig, det är allt som krävs av dig, och det kan du väl bjuda dina fötter på!

Jag köper den hos min medicinska fotvårdare – Torntaggen i Växjö, tror säkert du kan hitta den hos din fotvårdare, om inte – kräv att de tar hem den!

När vi ska besöka vår dotter i ett annat land, är det långa beställningslistor på favoriter som familjen saknar och som ska följa med, Marabou choklad och fotcreme är några sånna, det får inte saknas i väskan.

Ha en fin fredag……

….. här vankas äntligen slutspel i hockey, vi startar upp i Göteborg ikväll och på Söndag fortsätter kampen här i vår stad, spännande!

Lycka Till, Laget i vårt hjärta 💙🧡

Vi ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: