Helgens söta

Något sött och gott ska vi väl ha till helgen…..

….. men först, lite härliga vårtecken!

En kopp kaffe med en halv kringla, inte det sämsta elvakaffet – ute dessutom.

Ompysslade pelargoner som trivs!

Nog med vårtecken för idag… nu var det ju något gott till helgen jag skulle bjuda på!

Eftersom vädret inte har tillåtet så mycket innetid i köket, blir det idag en supergod, nyttig fruktsallad, inte det sämsta, finns ju hur många smarriga frukter att blanda i, för att inte tala om alla citrusar som är allra bäst nu.

Bara fantasin sätter gränser – känns klyschan igen?

Tack, kära, bästa Ingmarie för inspirationen, särskilt ”knorren” med lilla sherryn till, perfekt!

Ha en alldeles underbar fredag!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Helgens söta”

  1. Tack kära bästa Helene för all inspiration i ditt magasin. Så roligt att lära känna dig genom att läsa vad du hittar på. Jag är så GLAD för att du ’hittade ’ mig! Frukt sallad med ’knorr ’ är alltid gott!! Idag skall vi strax gå till Varas Fina Conditori Nordpolen. Ska äta lunch där tänkte vi. Då får man även ’helgens söta’ efter maten. Gott!
    Kramar från mig till dig 🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: